930×122 CUMPANA 5

colegiul bratianu

BRAVO, COLEGIUL ”BRĂTIANU”!

Bravo, Colegiul ”Brătianu”! Astăzi, voluntari din întreaga țară au participat la acțiunea de curățenie ”Let’s do it, Romania!”. Printre voluntarii care s-au implicat în județul Argeș au fost și cadre didactice și elevi de la Colegiul Național ”I.C. Brătianu” din Pitești.

Citiți și: Pitești. Așa da! Noile chioșcuri arată spectaculos

Sub coordonarea profesorilor Alina Turcescu, Mihaela Pricolici și Cristina Atanasescu, 50 de elevi de la clasele X J, XI A și XI E au strâns nu mai puțin de 50 de saci plini de gunoaie din diferite zone ale municipiului (click pe imagini pentru mărire):

În colaborare cu Asociația ”Viitorul în zori”, asociație care a pus la dispoziția voluntarilor materialele necesare strângerii de gunoaie, elevii de la ”Brătianu” au făcut curățenie în zonele Rahovei, Banat și Exercițiu, dar și în parcul aflat în fața Colegiului.

Citiți și: Pitești. Impact acum la Podul Viilor

”Am mers prin spatele blocurilor, unde am găsit foarte, foarte multe gunoaie. Ca șofer sau pieton nu conștientizezi cât de multe gunoaie sunt aruncate în zonele dintre blocuri. Până nu mergi să vezi nu sesizezi cât de gravă este situația (n.r. – click pe imagini pentru mărire):

Și noi, cadrele didactice, și elevii, am rămas uimiți de cât de multe gunoaie se aruncă, de exemplu, de la etajele blocurilor, sau de cât de multe mucuri de țigară sunt aruncate pe jos. Pe oriunde calci în Pitești este plin de mucuri de țigară.”, ne declară Alina Turcescu, unul dintre profesorii coordonatori.

Cadrul didactic speră ca, în urma acestei acțiuni, oamenii să conștientizeze cât de important este să păstrăm curățenia în mediul în care trăim.

Le transmitem felicitări profesorilor și elevilor de la Colegiul Național ”I.C. Brătianu” pentru că au participat la această acțiune.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3