930 x122 grota rece

a1

Breaking: Accident grav pe A1, Pitești-București

Breaking: Accident grav pe A1, Pitești-București, acum! Restrictii de trafic pe A1 București-Pitești după accidentul din Ciorogârla

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

28 ianuarie 2024

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a emis o alertă de trafic pentru autostrada A1 București-Pitești, în urma unui accident rutier produs la kilometrul 13+500 metri, în apropierea localității Ciorogârla, județul Ilfov.

Incidentul, care a implicat două autovehicule, a condus la rănirea a două persoane, care primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Trafic îngreunat și măsuri de Urgență

Drept consecință a accidentului, circulația pe autostrada A1 este restricționată, fiind oprită pe benzile 1 și 2, în sensul de mers către Capitală.

Traficul se desfășoară îngreunat pe banda de urgență.

Autoritățile sunt la fața locului și lucrează pentru gestionarea situației și reluarea normală a traficului, estimată a avea loc în aproximativ 30 de minute.

Recomandări pentru șoferi

Șoferii care se îndreaptă spre Capitală pe autostrada A1 sunt sfătuiți să circule cu prudență sporită în zona accidentului și să urmeze indicațiile forțelor de ordine prezente la fața locului.

Este recomandat să se evite zona, dacă este posibil, și să se caute rute alternative pentru a evita aglomerarea.

Autoritățile monitorizează situația și vor furniza detalii suplimentare pe măsură ce acestea devin disponibile.

Breaking: Accident grav pe A1, Pitești-București

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90