930 x122 grota rece

fc arges

Breaking news! Latovlevici la FC Arges!

Breaking news! Primarul Cristian Gentea confirmă în exclusivitate pentru ePitesti.ro, că Iasmin Latovlevici va juca la FC Argeș.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

În această seară, ePitesti.ro a luat legătura cu primarul Cristian Gentea pentru a ne confirma transferul lui Iasmin Latovlevici la FC Argeș.

Este oficial, de astăzi, echipa alb-violeților are un nou jucător.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Pe Iasmin Latovlevici l-am vrut dintotdeauna. Ieri, eu l-am sunat, mi-au dat numărul de telefon și am vorbit personal cu el și i-am explicat ce vrem să facem la Pitești, i-am explicat că suntem serioși și aici vorba e vorbă. I-am spus, dacă vrei să accepți condițiile astea, mâine ești la Pitești. Acum o oră a ajuns la Pitești, e la Ramada, în seara asta semnează.

Va avea un contract pe anul acesta, cu drept de prelungire. Dacă suntem mulțumiți de el, se activează automat contractul încă un an de zile, eu zic că pentru următorii doi ani cu siguranță.”, a declarat Cristian Gentea în exclusivitate pentru ePitesti.ro.

În legătură cu salariul pe care Iasmin Latovlevici îl va primi la FC Argeș, Cristian Gentea ne-a mai declarat faptul că este o sumă absolut obișnuită. Acesta nu va avea un salariu mai mare decât ceilalți jucători.

Iasmin Latovlevici, este un fotbalist român important, care joacă pe postul de fundaș lateral.

Acesta a jucat la multe echipe importante atât în țară, cât și în străinătate. L-au avut pe rând CFR Timișoara, FC Timișoara, Gloria Bistrița, dar și FC Steaua București.

De curând, Iasmin Latovlevici a plecat de la CFR Cluj.

Sursă foto: fanatik.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3