EcoMoto 930×122

momax

Breaking NEWS! Se întâmplă acum la Mega Centrul Comercial Supernova!

Descoperă lumea mobilierului la Supernova Pitești cu deschiderea spectaculoasă a magazinului Mömax!

Citiți și: Supernova te premiază! Cum poți câștiga premii inedite

Mâine, 7 martie, Mömax își deschide oficial ”porțile” pentru clienți.

Citiți și: Mâine – marea deschidere! Primii 100 de clienți vor primi un cadou

Cu o gamă variată de produse și un design modern, magazinul promite să fie destinația perfectă pentru toți cei în căutare de mobilier de calitate.

 

Noul magazin Mömax, care se întinde pe o suprafață generoasă de 2800 mp, îți va oferi o experiență de cumpărături cu adevărat captivantă.

Situat într-o clădire complet reamenajată, Mömax se află chiar lângă intrarea principală a centrului comercial Supernova Pitești. Inaugurarea Mömax va adăuga un plus de valoare mixului de branduri deja existente în acest complex.

 

Clienții care vor trece pragul magazinului vor avea ocazia să exploreze o gamă largă de mobilier. De la piese pentru living și dormitor, până la bucătării și mobilier de grădină.

Unul dintre punctele forte ale magazinului Mömax este calitatea produselor. Fiecare piesă de mobilier este atent selecționată pentru a asigura durabilitate și confort maxim.

De asemenea, magazinul oferă servicii de consultanță și design interior. Astfel, clienții pot găsi soluții personalizate pentru orice spațiu.

Pe lângă Pitești, Mömax este prezent pe piața din România și prin cele patru magazine din Timișoara, Oradea, Arad și Cluj Napoca (Florești), dar și online.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90