930 x122 grota rece

autostrada a1

Bucureștean prins conducând cu o viteză de infarct pe A1!

Un șofer bucureștean a fost prins în noaptea de sâmbătă circulând cu viteza de 200 km/h pe autostrada A1.

Citiți și: De la ce distanță te ,,împușcă” cu pistol radar! E ,,groasă”!

În condițiile în care limita maximă a vitezei pe autostrăzi e de 130 km/h, bărbatul de 47 de ani a rămas pieton pentru următoarele trei luni, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce mașini pe drumurile publice pentru 90 de zile.

În noaptea de 04 spre 05 martie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 București-Râmnicu Vâlcea au depistat un bărbat de 47 de ani, din București, care conducea un autoturism, cu viteză peste limita legală, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 200 km/h.

Citiți și: A dat tot ce a putut! Un motociclist gonea cu 242 km/h

Ca urmare a celor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002, fiind aplicată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.”, transmite IPJ Argeș.

Acesta nu a fost singurul șofer prins de radar pe autostradă cu viteză peste limita legală. Un alt bucureștean a fost surprins în dimineața zilei de sâmbătă circulând cu viteza de 191 km/h.

În ziua de 04 martie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 București-Râmnicul Vâlcea au depistat un bărbat de 38 de ani, din București, care conducea un autoturism, cu viteză peste limita legală, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 191 km/h.

Ca urmare a celor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002, fiind aplicată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.”, mai transmite IPJ Argeș.

9 permise au fost reținute pentru viteză excesivă

În perioada  03 – 06 martie, polițistii Biroului Poliție Autostrada A1 București-Vâlcea au desfășurat o acțiune de amploare pe A1, în urma căreia au aplicat peste 200 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 180.000 de lei, fiind reținute 12 permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare.

Nouă șoferi au rămas fără permis de conducere după ce au circulat cu viteze de peste 180 km/h.

Foto principal: arhivă ePitești.ro. descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90