930X122 MAIA

accident

BUDEASA: ACCIDENT, SCURGERI DE GAZE

UPDATE: Potrivit Poliției Argeș, șoferul camionetei (un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna argeșeană Sălătrucu) nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum în timp ce se deplasa pe DJ 703K. Camionul a lovit un gard și conducta de gaze. Șoferul a fost amendat de polițiștii rutieri cu 875 de lei. Nimeni nu a fost rănit.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Alimentarea cu gaze în zonă a fost întreruptă pe durata intervenției. 

Un camion a lovit o conductă de gaze în satul Gălășești al comunei argeșene Budeasa. Accidentul s-a produs acum câteva minute.

Citiți și: Accident deosebit de grav! Tânăr de 19 ani, încarcerat

Informația o furnizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, care precizează că în urma impactului în zonă sunt scurgeri de gaze. (Sursă foto: ISU Argeș)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90