New Profesional Consult 930 x 122

accident

BUN VENIT ÎN ARMATĂ! SOȚUL EI A MURIT ÎN ACCIDENTUL DIN DÂMBOVICIOARA

Georgiana Toader este, începând de astăzi, sergent al Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele” din Câmpulung Muscel. Anunțul a fost făcut de Ministerul Apărării Naționale (MApN).

Citiți și: UPDATE: ACCIDENT. PIETON RĂNIT

Soțul ei a fost sublocotenentul (post-mortem) Petre-Cristian Toader, care în luna iunie a anului 2017 a murit, alături de alți doi militari, în teribilul accident produs pe DN 73, în comuna argeșeană Dâmbovicioara. 

Păstrând în inimi amintire veșnică eroilor noștri, îi urăm mult succes în cariera militară doamnei sergent Georgiana Toader!”, transmite sursa citată. 

Citiți și: UPDATE: ACCIDENT. TRAFIC DEBLOCAT

Totodată, și Maria Emanuela Catană, soția sublocotenentului (post-mortem) George Emilian Catană, vânător de munte argeșean care și-a pierdut viața în același tragic accident, urmează să fie încadrată în Armata Română. 

Atât cele două, cât și Mihaela-Aura Stoica, soția sublocotenentului (post-mortem) Mădălin Stoica, erou căzut la datorie în Afganistan în septembrie 2017, vor parcurge până în toamna acestui an etapele necesare accederii în corpul soldaților și gradaților profesioniști, transmite MApN.

Amănunte despre teribilul accident de anul trecut din Argeș în care trei militari au murit, AICI.

Posada 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066