930×122 CAPRA 5

accident

BUN VENIT ÎN ARMATĂ! SOȚUL EI A MURIT ÎN ACCIDENTUL DIN DÂMBOVICIOARA

Georgiana Toader este, începând de astăzi, sergent al Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele” din Câmpulung Muscel. Anunțul a fost făcut de Ministerul Apărării Naționale (MApN).

Citiți și: Argeș: Două autoturisme și un TIR, implicate într-un accident

Soțul ei a fost sublocotenentul (post-mortem) Petre-Cristian Toader, care în luna iunie a anului 2017 a murit, alături de alți doi militari, în teribilul accident produs pe DN 73, în comuna argeșeană Dâmbovicioara. 

Păstrând în inimi amintire veșnică eroilor noștri, îi urăm mult succes în cariera militară doamnei sergent Georgiana Toader!”, transmite sursa citată. 

Citiți și: Pitești: Accident grav lângă Stadion! Daună totală!

Totodată, și Maria Emanuela Catană, soția sublocotenentului (post-mortem) George Emilian Catană, vânător de munte argeșean care și-a pierdut viața în același tragic accident, urmează să fie încadrată în Armata Română. 

Atât cele două, cât și Mihaela-Aura Stoica, soția sublocotenentului (post-mortem) Mădălin Stoica, erou căzut la datorie în Afganistan în septembrie 2017, vor parcurge până în toamna acestui an etapele necesare accederii în corpul soldaților și gradaților profesioniști, transmite MApN.

Amănunte despre teribilul accident de anul trecut din Argeș în care trei militari au murit, AICI.

Donaris 555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90