Barbat mort la Câmpulung

UPDATE: CADAVRU DESCOPERIT LÂNGĂ O STRADĂ DIN CÂMPULUNG

UPDATE: „Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi cu privire la faptul că un participant la trafic a observant o bicicletă pe marginea drumului, iar în zona cu vegetaţie din apropiere, într-un şanţ de circa 4-5 metri, se observa o persoană care nu răspundea.

Citiți și: Tragedie în Argeş: Elevă de 16 ani, decedată în timpul orelor, la şcoală

După intevenţia echipajelor medicale, a fost constatat decesul persoanei. Poliţiştii au stabilit că acesta este un bărbat de 43 de ani, din comuna Valea Mare Pravăţ.

Din verificările preliminarii s-a stabilit că bicicleta nu prezenta avarii, specifice unui eveniment rutier, iar după examinarea sumară nu au rezultat suspiciuni cu privire la împrejurările în care a survenit decesul.

Citiți și: A murit un mare jurnalist

Cauza decesului urmează să fie stabilită după efectuarea autopsiei.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, iar pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal”, precizează IPJ Argeș. 

În cursul zilei de azi, la Câmpulung, un bărbat a fost descoperit mort de către un trecător care a sunat la 112.

Sesizarea făcea referire la o persoană căzută într-o vale de lângă strada Giurculescu, la o diferența de nivel aproximativ 6 metri.

Au intervenit pompierii cu o autospecială de primă intervenție și comandă, asta fiindcă în apel s-a spus că victima ar fi căzut de pe bicicletă.

Un echipaj SMURD a sosit în același timp, doar ca să constate că bărbatul era mort de ceva vreme, fiind instalată rigiditatea cadaverică.

Cauza exactă a decesului va fi stabilită la autopsie.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441