930 x122 grota rece

Barbat mort la Câmpulung

UPDATE: CADAVRU DESCOPERIT LÂNGĂ O STRADĂ DIN CÂMPULUNG

UPDATE: „Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi cu privire la faptul că un participant la trafic a observant o bicicletă pe marginea drumului, iar în zona cu vegetaţie din apropiere, într-un şanţ de circa 4-5 metri, se observa o persoană care nu răspundea.

Citiți și: Este doliu național! O mare personalitate a murit

După intevenţia echipajelor medicale, a fost constatat decesul persoanei. Poliţiştii au stabilit că acesta este un bărbat de 43 de ani, din comuna Valea Mare Pravăţ.

Din verificările preliminarii s-a stabilit că bicicleta nu prezenta avarii, specifice unui eveniment rutier, iar după examinarea sumară nu au rezultat suspiciuni cu privire la împrejurările în care a survenit decesul.

Citiți și: Dramă într-un județ vecin Argeșului! Un asistent medical de doar 30 de ani s-a stins fulgerător!

Cauza decesului urmează să fie stabilită după efectuarea autopsiei.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, iar pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal”, precizează IPJ Argeș. 

În cursul zilei de azi, la Câmpulung, un bărbat a fost descoperit mort de către un trecător care a sunat la 112.

Sesizarea făcea referire la o persoană căzută într-o vale de lângă strada Giurculescu, la o diferența de nivel aproximativ 6 metri.

Au intervenit pompierii cu o autospecială de primă intervenție și comandă, asta fiindcă în apel s-a spus că victima ar fi căzut de pe bicicletă.

Un echipaj SMURD a sosit în același timp, doar ca să constate că bărbatul era mort de ceva vreme, fiind instalată rigiditatea cadaverică.

Cauza exactă a decesului va fi stabilită la autopsie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3