930×122 CAPRA 5

amenintare cu moartea

„CADOU” DE CRĂCIUN DE LA FOSTUL IUBIT: AMENINŢARE CU MOARTEA ŞI MEGANE-UL INCENDIAT

În seara zilei de 26 decembrie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală în cadrul căreia un bărbat ar fi amenințat-o cu moartea pe fosta concubină și ar fi incendiat autoturismul acesteia, un Renault Megane.

Citiți și: ARESTAT DUPĂ CE A AMENINȚAT CU MOARTEA UN POLIȚIST

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești, constatând că cele sesizate se confirmă.

Cercetările au fost preluate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, din verificări stabilindu-se că bărbatul, identificat drept Ion R., de 43 de ani, din Corbi, ar fi amenințat-o cu moartea pe concubina sa, pe fondul unor discuții contradictorii, după care ar fi incendiat autoturismul care se afla în curte.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90