EcoMoto 930×122

emag

Cadoul de primăvară perfect pentru doamnele pasionate de lucrul manual

Cadoul de primăvară perfect pentru doamnele pasionate de lucrul manual

Citiți și: 5 avantaje pe care ți le aduce o ladă frigorifică

Dacă vă doriți să vă surprindeți iubita, mama, sora sau pe o altă domnișoară din familie cu un cadou atipic și delicat, însă nu știți de unde să începeți, stați fără griji.

În rândurile ce urmează vrem să vă ajutăm pe această cale prin a vă prezenta câteva seturi de construcție minunate, perfecte pentru fetele și doamnele pasionate de lucrul manual.

Citiți și: Secretul amenajării bucătăriei: unde plasezi aragazul?

Acestea nu numai că vor fi niște decorațiuni minunate și colorate, ci vor fi și o amintire frumoasă de la persoana dragă. Ce poate fi mai elegant de atât? Este vorba despre lego, seturile de construcție arhicunoscute ce au prins popularitate și printre doamne.

Vă garantăm că un astfel de cadou o va face să zâmbească. Fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Lego, un brand de blocuri de construit ce a prins rapid popularitate printre oamenii de pretutindeni, a reușit să se adapteze tuturor nevoilor și astfel, a ieșit pe piață și cu seturi pentru doamne și domnișoare. Despre ce este vorba?

Despre colecția botanică, desigur. Aceste blocuri de construit vin cu aranjamente și decorațiuni florale minunate, formate din piese lego durabile, ce nu se vor deteriora în timp.

Avantajul lor principal este acela că nu se vor ofili și că vor dăinui veșnic, chiar și după trecerea anilor. Ce poate fi mai potrivit decât acest cadou ce inspiră primăvară și veselie ori de câte ori îl priviți?

Dacă vreți să vă surprindeți persoana apropiată cu un dar diafan, aceasta este alegerea perfectă.

În continuare, vă vom prezenta cinci astfel de seturi din care puteți alege, astfel încât să îl faceți cadou pe cel mai adecvat. Și așa, îi veți aduce zâmbetul pe buze doamnei dumneavoastră.

Haideți să aflați ce i s-ar potrivi.

Seturi lego din colecția botanică

Asemenea colecției Lego Technic, și Lego Botanic este o ediție la fel de populară și îndrăgită.

De la florile de mici dimensiuni până la seturile magnifice cu copăcei sau buchete florale, aveți o mulțime de opțiuni la dispoziție.

Tot ce trebuie să faceți este să vă gândiți la culorile preferate ale doamnei și la pasiunea sa pentru relaxare. Aceste blocuri de construit, pe lângă că surprind ochiul, pot să vă și relaxeze pe deplin prin stimularea creierului.

Ce poate fi mai liniștitor după o zi grea de muncă decât să construiți un set elegant și colorat de pe canapea? Veți vedea cum calmul și emoția o vor cuprinde pe doamnă și astfel, vă veți face și dumneavoastră o bucurie văzând-o pe ea fericită.

Dar gata cu vorbăraia. Iată seturile promise, în continuare:

-Bonsai: compus din 878 de piese, acest set de construit dispune de un copac înflorit așezat frumos pe piedestal, ce va aduce un plus de culoare în orice încăpere.

-Buchet de flori de câmp: acest set format din 939 de piese vine cu o varietate largă de flori de câmp în nuanțe vibrante și vesele, asortate la perfecție cu anotimpul în care ne aflăm.

Acesta îi va aduce aminte de concediile la munte și aerul curat al naturii.

-Plante de mici dimensiuni: acest set este alegerea perfectă dacă doamnei îi plac plantele suculente și cactușii. Dispune de 758 de piese din care se pot forma 9 ghivece cu flori ce vor însenina atmosfera din locuință.

-Ornament din flori uscate: un set format din 812 piese, ce îi va stimula imaginația.

Acesta îi va aminti de roadele și fertilitatea naturii, de ritmul calm în care mediul înconjurător evoluează și îi va aduce liniște interioară.

-Casa din copac: nu în ultimul rând, mai puteți alege și acest set. Este cel mai mare set pe care îl aveți la dispoziție, fiind compus din 3036 de piese. Acesta va fi un ornament fabulos în toată regula, demn de laudele musafirilor.

Acum că ați aflat din ce tipuri de Lego puteți alege, tot ce vă rămâne de făcut este să optați pentru setul perfect și să o bucurați pe doamnă numaidecât.

Mai trebuie să rețineți și faptul că blocurile de construit se depozitează facil, oriunde vă doriți. De exemplu, le puteți pune la vedere în vitrină sau în bibliotecă, pe rafturile suspendate, sau chiar pe noptieră sau pervaz.

Cadoul de primăvară perfect pentru doamnele pasionate de lucrul manual

Așa, veți înfrumuseța orice încăpere și veți aduce personalitate locuinței.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final.

Sperăm că v-am inspirat cu ideile oferite și că acum sunteți pregătit să oferiți un dar minunat.

Pentru și mai multe opțiuni, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90