930 x122 grota rece

furt

CĂLĂTOR PUBLITRANS, SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ ÎN AUTOBUZ. A CHEMAT POLIȚIA

Călător Publitrans, surpriză neplăcută în autobuz. A chemat Poliția. Ieri după-amiază, un bărbat de 74 de ani (din Hârtiești), a fost nevoit să apeleze la polițiștii Serviciului Rutier Argeș.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Bătrânul se aflaa într-un autobuz Publitrans, pe linia de transport în comun 19 (Găvana – Centru – Arpechim). Argeșeanul a semnalat că i-a fost furată o sumă de bani din buzunar. Polițiștii, care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Negru Vodă din Pitești, au intervenit imediat.

În urma verificărilor, au stabilit că o tânără de 22 de ani, de etnie romă, din comuna argeșeană Băiculești, i-ar fi furat bărbatului 50 de lei.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Prejudiciul i-a fost înapoiat bătrânului, femeia fiind dusă la secția 1 de Poliție din Pitești, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru furt.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3