930 x122 grota rece

dacia

DACIA 1410 SPORT, TUNATĂ DE UN PASIONAT AUTO. CE ASCUNDE SUB CAPOTĂ

La aproape 30 de ani de la apariție, o Dacia 1410 Sport a fost transformată radical de către un pasionat. Claudiu, un specialist în tinichigerie, a avut serios de lucru, dar a ieșit o bijuterie din mâinile sale!

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Acum, Dacia 1410 Sport are jante recondiționate de 14 inci. A fost echipată cu discuri de frână și pe puntea față, și pe puntea spate. Sub capotă are acum o inimă de 2.0 litri cu 116 cai putere. O evacuare sport îi asigură o coloană sonoră impresionantă. Portierele, capacul portbagajului și capota, care acum se ridică spre parbriz, se deschid cu ajutorul telecomenzii. Farurile au tehnologie LED.

Acum vrea să refacă și interiorul. Acolo își vor face apariția niște scaune sport și ceasuri de Renault Megane. Plafonul va fi schimbat, iar la bord va fi instalat un sistem audio performant.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Sursa: Promotor.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90