930 x122 grota rece

honda civic type r

HONDA CIVIC TYPE R: O SUPER SPORTIVĂ, IDEALĂ PENTRU FAMILIE

Honda Civic Type R: O super sportivă, ideală pentru familie. Echipa AutoExpert a făcut un drive-test cu uimitorul autoturism Honda Civic Type R.

”Cel mai complet vehicul cunoscut de omenire”, așa cum este numită Honda Civic Type R de realizatorul drive-test-ului, s-a dovedit a fi o mașină ideală atât pentru un împătimit al vitezei și al adrenalinei, cât și pentru familie, fiind destul de spațioasă.

Cei de la AutoExpert au realizat un drive test pe circuitul de la Vairano (Italia), timpul pe un tur fiind de 1m, 18s, 828 de sutimi.

”Cu peste o secundă mai rapid decât la precedentul Type R și chiar și peste adversarii Mercedes-AMG A 45 și Ford Focus RS, ambele mai puternice și cu tracțiune integrală. Civic i-a depășit în special pe viraje și pe porțiunile de frânare, dar rămâne în urmă în șicane și pe porțiunile lente”, punctează AutoExpert.

Honda Civic Type R atinge o viteză maximă de 274 de kilometri pe oră, are o cutie de viteze în 6 trepte, manuală, garanția automobilului fiind de 5 ani sau 100.000 de kilometri în România.

Care este verdictul AutoExpert? ”O realizare de excepție pe bani puțini: inimă de sprinter, consum de „trei cilindri”, spațiu de familist”. Mai multe amănunte despre Honda Civic Type R puteți afla din materialul AutoExpert, AICI. (Sursă și foto: AutoExpert)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90