930 x122 grota rece

mitsubishi outlander

MITSUBISHI OUTLANDER FACELIFT, DISBONIBIL DIN APRILIE ÎN SHOWROOM-UL ȚIRIAC AUTO PITEȘTI

La doi ani după lansarea lui pe piața europeană, modelul Mitsubishi Outlander, aparținând segmentului SUV, se bucură de un facelift aplicat variantelor sale pe benzină și motorină. În România versiunea facelift a modelului Outlander este disponibilă la vânzare începând din această lună. Modelul a fost expus în premieră în țara noastră la începutul lunii la Salonul Auto Moto din București, la standul Țiriac Auto.

Citiți și: Strategie-surpriză la Dacia!

Caroserie multifuncțională

Lansat în Europa în toamna anului 2012, modelul Outlander, ajuns la cea de a treia generație, a fost construit pe baza trăsăturilor care au asigurat succesul predecesorilor săi în perioadele 2001-2007 și 2007-2012, satisfăcând, în același timp, cerințele actuale legate de performanța privind protecția mediului, siguranța avansată și calitate pe ansamblu. Varianta actuală a modelului Outlander a inaugurat, de asemenea, o nouă eră pentru Mitsubishi Motors Corporation. Asta mulțumită caroseriei multifuncțională, concepută atât pentru echiparea cu motor termic convențional, cât și pentru varianta PHEV, lansată în Europa în octombrie 2013.

Citiți și: TEST DRIVE LEXUS RX 450h, UN SUV DE SUPER LUX! (GALERIE FOTO ŞI VIDEO)

Impunător

Subliniind intenția designerilor japonezi de a scoate în evidență modelul printr-un look mai impunător, noua culoare roșu metalizat (orient red), aleasă ca fiind culoarea de prezentare a Outlander-ului facelift în 2014, accentuează noile trăsături ale modelului. Îmbunătățirile sunt prezente în special în partea frontală a mașinii, cu grila superioară nouă cu aspect inedit, formată din două bare stilate cu aspect tridimensional, care îi conferă modelului un plus de atractivitate. Același lucru este valabil și pentru ornamentul de sub despărțitorul negru satinat, dintre cele două grile inferioare frontale, care oferă o zonă mult mai mare pentru pătrunderea aerului, acesta distingându-se datorită nuanței de argintiu satinat. Pe ambele părți proiectoarele de ceață sunt încadrate acum într-o carcasă sofisticată, negru satinat, care se incheie cu un inel cromat. Aceeași îmbunătățire vizuală are loc și la nivelul părții din spate a modelului, datorită noului scut argintiu satinat tipic unui SUV, precum și a combinației lămpilor cu LED. În partea centrală barele longitudinale de culoare argintiu satinat conferă un efect vizual de alungire a mașinii, în timp ce profilele arcuite negre din jurul roților, precum și noile jante de aliaj de 18”, în două culori, scot mai mult în evidență flancurile laterale.

O alegere sigură

Proiectat pentru călătoriile de familie, pe distanțe lungi, Outlander rămâne un autovehicul sigur și confortabil, beneficiind, însă, de îmbunătățiri și modernizări ale suspensiei și cutiei de viteze CVT. Întrunind reglementările UE, modelul Outlander 2014 este, de asemenea, echipat cu un sistem de monitorizare a presiunii în pneuri (Tire Pressure Monitoring System-TPMS), precum și cu indicator de schimbare eficientă a treptelor de viteză (GSI). Acesta din urmă reprezintă un stimulent pentru șofer pentru a schimba vitezele, cu scopul de a reduce consumul de combustibil și CO2.

Pentru mai multe informații vă invităm să accesați site-ul www.tiriacauto.ro. Contact: florian.grigoroiu@tiriacauto.ro, george.vasile@tiriacauto.ro. Call Center: *4141.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3