Donaris 930 x 122

brit motor ag

NOUL JAGUAR XF, LANSARE INEDITĂ LA BRIT MOTOR AG PITEȘTI

Joi, 29 octombrie 2015, la showroom-ul BRIT Motor AG din Piteşti va avea loc un eveniment inedit, eveniment în cadrul căruia va fi prezentat modelul cu cel mai frumos design din clasa sa: Noul Jaguar XF.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Modelul reprezintă o combinaţie de neegalat între rafinament, economie de combustibil, dinamică şi eficienţă. Toate acestea, sub umbrela unor tehnologii de siguranţă, conectivitate şi divertisment de ultimă generaţie. Noua gamă Jaguar XF va cuprinde nivelele de echipare XF Pure/SE, XE Prestige, XF R-Sport, XF Portfolio şi XF S.

Gama de motorizări va include motorizarea Diesel de 2.0-litri, în versiunile de 163CP şi 180 CP, disponibilă cu transmisie manuală şi automată, motorizarea de 2.0-litri benzină, dezvoltând 240 CP, şi motorizarea de 3.0-litri Diesel, dezvoltând 300 CP, disponibile cu transmisie automată.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Performanţele câştigate prin folosirea caroseriei din aluminiu sunt completate de noua gamă de motoare puternice şi rafinate. Motoarele diesel Ingenium de 2.0-litri sunt disponibile în variantele 163 CP/380 Nm şi 180 CP/430 Nm, în varianta cu transmisie manuală cu 6 rapoarte special optimizată şi cu transmisie automată cu 8 rapoarte. În varianta de 163 CP cu transmisie manuală noul Jaguar XF are emisii CO2 de 104 g/km şi este cel mai uşor şi mai economic model diesel non-hibrid din segmentul său – cu 80 de kg mai uşor decât cel mai apropiat competitor.

Tehnologie

Pentru variantele cu tracţiune integrală (All-Wheel-Drive) Jaguar a dezvoltat un nou sistem, care oferă un plus de cuplu atunci când este nevoie. Cutia de transfer foloseşte transmisia prin lanţ în locul vitezelor şi este mai uşor, mai silenţios şi mai eficient.

Sistemul Infotainment şi de conectivitate este cel mai avansat oferit vreodată de Jaguar. Noul sistem InControl Touch Pro este dotat cu un ecran tactil de 10.2 inch şi tehnologie Dual View, care permite ca simultan şoferul să vizualizeze informaţii precum navigaţia, în timp ce pasagerul din faţă se uită la TV sau urmăreşte un DVD.

Noul Jaguar XF este disponibil spre vânzare la BRIT Motor AG, Dealer Oficial Jaguar

BRIT Motor AG reuneşte două mărci extrem de valoroase: Land Rover – lider mondial în producţia de autoturisme premium de teren şi Jaguar – una dintre cele mai cunoscute mărci din segmentul maşinilor de lux la nivel global. Echipa BRIT Motor AG vă așteaptă la sediul din Pitești, de pe DN 65B, cu cele mai noi modele Jaguar Land Rover, modele care vă vor surprinde prin rafinament, eleganţă şi versatilitate la un nivel superior.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3