Donaris 930 x 122

brit motor ag

NOUL JAGUAR XF, LANSAT LA SHOWROOM-UL BRIT MOTOR AG DIN PITEȘTI

BRIT Motor AG, Dealer Oficial Jaguar în Piteşti, a fost gazda unui eveniment unic, plin de rafinament şi emoţie, în cadrul căruia publicul prezent a avut ocazia să admire modelul cu cel mai frumos design din clasa sa: Noul Jaguar XF. La eveniment au participat clienţi actuali şi potenţiali ai modelului, oficialităţi şi importanţi oameni de afaceri din regiune, precum şi admiratori ai acestei mărci.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Noul Jaguar XF reprezintă o combinaţie de neegalat între rafinament, economie de combustibil, dinamică şi eficienţă. Toate acestea, sub umbrela unor tehnologii de siguranţă, conectivitate şi divertisment de ultimă generaţie.

La interior, noul Jaguar XF oferă un lux remarcabil şi un spaţiu extrem de generos. Designul inteligent şi calitatea ridicată a fabricaţiei creează un mediu pe cât de luxos, pe atât de confortabil.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Datorită structurii din aluminiu specifice Jaguar, noul XF este una dintre cele mai uşoare maşini din clasa sa. Acest lucru îi conferă eficienţă, scade costurile de exploatare şi reduce emisiile de CO2 la 104g/km.

Gama de motorizări include: motorizarea Diesel de 2.0-litri, în versiunile de 163 CP şi 180 CP, disponibilă cu transmisie manuală şi automată, motorizarea de 2.0-litri benzină, dezvoltând 240 CP, disponibilă cu transmisie automată, motorizarea de 3.0-litri Diesel, dezvoltând 300 CP și disponibilă cu transmisie automată.

Noul Jaguar XF este disponibil spre vânzare la BRIT Motor AG, Dealer Oficial Jaguar

BRIT Motor AG reuneşte două mărci extrem de valoroase: Land Rover – lider mondial în producţia de autoturisme premium de teren şi Jaguar – una dintre cele mai cunoscute mărci din segmentul maşinilor de lux la nivel global. Echipa BRIT Motor AG vă așteaptă la sediul din Pitești, pe DN 65B, cu cele mai noi modele Jaguar Land Rover, care vă vor surprinde prin rafinament, eleganţă şi versatilitate la un nivel superior.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90