EcoMoto 930×122

nissan

ORAȘUL ARE UN NOU PARTENER. O NOUĂ APARIȚIE URBANĂ

Noul Nissan Juke fascinează din orice unghi. Cu un design dinamic și stilul coupe, este imposibil să nu îl remarci, acum cu un volum al portbagajului de 422 L.

Citiți și: Nume mari din industria auto, interesate de Uzina de la Mioveni

Tehnologia avansată, inclusiv asistență la conducere Pro PILOT, îți oferă siguranță, confort și conectivitate, pentru a te bucura din plin de experiența la bord.

De la răspunsul prompt al motorului turbo cu greutate redusă, la schimbarea rapidă a treptelor cu ajutorul padelelor, de la șasiul din oțel rigid, foarte robust, la direcția și suspensia sport, Noul Nissan Juke se manevrează cu mare ușurință.

Citiți și: REVOLUȚIONAR: NOUL NISSAN MICRA

Adaugă tehnologii precum Around view Monitor, Pro PILOT, Display TFT Driver-Assist, faruri cu led, ecran tactil de 8’’ cu Hărți&Trafic în timp real, sistem audio Bose Presonal Plus cu incinte acustice încorporate în tetiere, precum și moduri de conducere care maximizează precizia manevrelor și verifică zâmbetul care îți va apărea cu siguranță pe față.

Testează Noul Juke în perioada 7-28 februarie 2020 și poți câștiga O EXPERIENȚĂ ALL-INCLUSIVE!

Ești așteptat și la PORȚI DESCHISE pe 21 și 22 februarie, între orele 10 și 17, la SCO GENERAL SERVICE (Pitești, Calea Câmpulung – lângă Peco Petrom).

Programări se fac la numărul de telefon 0248.211.040.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3