EcoMoto 930×122

nissan

REVOLUȚIONAR: NOUL NISSAN MICRA

Revoluționar: noul Nissan Micra. Un singur cuvânt poate descrie Noul Nissan Micra: revoluţionar.

Citiți și: Nume mari din industria auto, interesate de Uzina de la Mioveni

Cea de-a cincea generaţie Micra, proiectată, concepută şi fabricată în Europa şi pentru Europa, reprezintă o reinventare a modelului din toate punctele de vedere.

Cu cea mai bună performanţă aerodinamică din segment, completată de tehnologiile Nissan Intelligent Mobility şi motorizările eficiente, noul Micra are o agilitate şi manevrabilitate remarcabile, fără compromisuri în ceea ce priveşte costurile de utilizare.

Citiți și: UN ȘOFER BĂUT A LOVIT ÎN TOIUL NOPȚII MAI MULTE MAȘINI PARCATE

Noul Micra aduce noutăţi în segment şi prin tehnologiile pe care le oferă. Printre acestea se află Intelligent Lane Intervention System (Sistemul Inteligent de Intervenţie la Părăsirea Benzii), care readuce vehiculul pe banda de mers atunci când aceasta este părăsită involuntar. Unică în segment este şi tehnologia Intelligent Around View Monitor, care utilizează patru camere video pentru o vedere panoramică de 360º asupra vehiculului, oferind o vizibilitate completă şi uşurinţă la manevrare în marşarier sau la parcare. Această tehnologie include şi funcţiile Detectare Obiecte în Mişcare şi Avertizare Unghi Mort.

Gama tehnologiilor Nissan Intelligent Mobility disponibile pe noul Micra include:

-Sistemul inteligent de frânare de urgenţă cu funcţie de recunoaştere a pietonilor

-Sistemul inteligent de control al traiectoriei

-Sistemul inteligent de control al rulării

-Asistenţa pentru lumini fază lungă

-Recunoaşterea indicatoarelor rutiere

-Asistenţa la pornirea din rampă.

Gama de lansare propune trei motorizări eficiente:

-două propulsoare benzină, dintre care unul turbo cu cilindree redusă, 0,9 IG-T 90 CP

-un motor diesel, care asigură agilitate şi costuri optime de utilizare.

Noul Nissan Micra este disponibil în România din luna mai 2017, cu preţuri de la 9.750 de euro (TVA inclus) pentru versiunea Visia 1.0L 70CP, în programul Rabla.

Clienţii sunt aşteptaţi să descopere noul model la evenimentul „Zilele Micra”, între 25 şi 31 mai, la SCO GENERAL SERVICE, pe strada Calea Câmpulung din Pitești (lângă PECO Podul Viilor). Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0248.211.040.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90