New Profesional Consult 930 x 122

    Salon Auto în Pitești! Invitat special: Vali Porcișteanu!

    Joi, 7 noiembrie, se vor deschide porţile celei de-a VI-a ediţii a Salonului Auto Euromall, un eveniment emblematic pentru centrul comercial piteştean, care aduce în fiecare toamnă în faţa clienţilor săi cele mai râvnite modele de maşini disponibile pe piaţa auto argeşeană.

    Timp de patru zile, de joi până duminică, vizitatorii vor putea admira şi testa maşinile la care visează, nouă dealeri prezentându-şi cele mai noi oferte în materie de autoturisme. De la maşini economice, accesibile pentru toate buzunarele, până la bolizi de lux pe care orice iubitor al cailor putere şi i-ar dori în propriul garaj: Jaguar, Range Rover Sport, Toyota, Peugeot, sedanul Citroen C-Elysse, Nissan, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, noul model Hyundai ix35, Ford, Mercedes, Skoda și Honda. Automobilele vor fi expuse la parterul centrului comercial.

    În cadrul Salonului Auto, campionul naţional de raliu Vali Porcişteanu, împreună cu comisarul Corina Georgescu, ofiţer la Serviciul de Prevenire al Poliţiei Argeş, vor fi prezenţi joi, de la ora 10:30, la o conferinţă de presă pentru o sesiune de informare legată de viteza excesivă şi consumul de alcool la volan. Porcişteanu va reveni la Salonul Auto sâmbătă, 9 noiembrie, la ora 18, aducând cu el maşina de curse cu care a cucerit titlul naţional.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3