Donaris 930 x 122

auto

SPECTACULOS ÎN PITEȘTI! RETRO PARADĂ AUTO!

Piteștenii pasionați de mașini de colecție vor avea parte sâmbătă, 11 octombrie, de un eveniment de excepție: Retro Parada Toamnei.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Automobile vechi, dar bine întreținute, vor putea fi admirate pe parcursul a două ore. Piteștiul se numără printre cele 23 de orașe din întreaga țară în care se va desfășura acest ultim eveniment din 2014 dedicat vehiculelor istorice. Organizatorul, Retromobil Club România, anunță că la ediția din acest an participarea va fi una record: 650 de automobile.

În Pitești Retro Parada Toamnei va avea loc între orele 10 și 12 la complexul comercial Arcade, de pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, din cartierul Găvana. Programul complet îl puteți citi accesând linkul următor: http://www.retromobil.ro/. (Foto: Retromobil Club România)

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3