930×122 CAPRA 5

piata vasile milea

TÂRG DE CAI PUTERE ÎN PIAȚA VASILE MILEA

Hyundai, Ford, Dacia, Renault, Honda, Nissan, Mercedes, Mitsubishi, BMW, Toyota, alături de o gamă largă de automobile de ocazie, sunt principalele mărci care vor expune la acest târg. De asemenea, vor fi expuse piese, accesorii și anvelope auto.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Potrivit organizatorilor, toate vor putea fi cumpărate cu discount-uri speciale pe perioada evenimentului. În plus, conform aceleiași surse, pentru achiziționarea unui autoturism vor exista o serie de oferte de finanțare foarte avantajoase. În cadrul târgului vor fi lansate noi modele auto, în premieră în județul Argeș.

Vorbim despre Salonul Auto Pitești, aflat la cea de a XVIII-a ediție. Salonul va avea loc în perioada 9-13 septembrie, ca de obicei în Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului. Deschiderea este programată pentru marți, 9 septembrie, cu începere de la ora 12.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90