Donaris 930 x 122

MINIVANCATA SFANTA MARIA

CÂT COSTA CAZAREA LA BRAN, MOECIU SAU POIANA BRAŞOV ÎN MINIVACANŢA DE SFÂNTA MARIA

Dacă până acum vara capricioasă nu a prea adus turişti la munte, proprietarii de pensiuni speră ca zilele libere de Sfânta Maria să vină cu mai mulţi clienţi. Au pregătit oferte speciale pentru toate buzunarele în acest weekend prelungit.

Turiştii care vor să se cazeze la un hotel de trei stele în Poiana Braşov trebuie să plătească 45 de euro de persoană. Micul dejun este inclus, iar turiştii au acces liber la saună, jacuzzi, şi îşi pot lăsa copiii la locurile de joacă din incinta hotelurilor.

Persoanele care poartă numele de Maria sau Marian primesc un voucher la spa. Seara, turiştii au parte de petreceri româneşti cu program folcloric şi bucate tradiţionale.

Hotelurile de patru stele din Poiana Braşov oferă pachete de 3 zile la 99 de euro de persoană pentru cazare în camera dublă şi 154 de euro de persoană pentru cazare în apartament.

Pentru pensiunile din zona Bran Moeciu, preţurile sunt mai mici. La o pensiune de trei margarete minisejurul de trei zile costă între 20 şi 35 de euro de persoană, iar la patru margarete – între 30 şi 45 de euro de persoană.

 

SURSA:DIGI24

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA