930×122 CAPRA 5

    A_Little_bit_Of_Heaven_

    A Little Bit of Heaven

    Hollywood at its best!!

    Am văzut un film care m-a uns pe inimă. Este o melodramă!

    Este stilul de poveste care este făcută cu meserie la Hollywood! Cel care a lansat tipul ăsta de poveste este Erich Segal profesor la Harvard cu Love Story. Povestea este cu tânăra superbă care se îmbolnăveşte de cancer.

    Cam asta este povestea şi cu acest film! Tânăra interpretată de Kate Hudson este o tânără fluşturatică care este o publicitară de succes. La un control medical de rutină tânărul medic mexicano-evreu îi depistează un cancer avansat de colon. Tratamentele sunt inutile, tânăra se îndrăgosteşte de tânărul medic şi ea îşi petrece ultimele ei zile înconjurată de prieteni. Mai are momente când deja este pe celălalt tărâm dă de Cel de Sus sub chipul lui Whoopy Goldberg. Finalul este că ea cere iubitului, mamei şi tatălui şi a prietenilor care sărbătoresc în stil New Orleans trecerea la cei drepţi a prietenei lor. Pentru că acolo are loc acţiunea filmului. Şi pe cealaltă parte a apei unde are loc sărbătorirea, Kate Hudson şi Whoopy Goldberg privesc la sărbătoare. Kate Hudson a moştenit de la mama ei marele talent şi naturaleţea. Filmul mi-a plăcut tare de tot spre deosebire de un recenzent indian nemulţumit de film, dar bucuros de Kate.

    Merită să-l vedeţi!

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90