930 x122 grota rece

FILMUL_POZITIA_COPILULUI

Adrian Prodănel e fericit! Filmul în care joacă a mai luat un premiu!

Omul de afaceri piteștean Adrian Prodănel, fost consilier municipal PSD, este fericit.

Filmul în care joacă un rol secvențial, „Poziția copilului”, a mai câștigat un premiu. Aseară, lungmetrajul regizat de Călin Peter Netzer a fost declarat cel mai bun film la Festivalul Internațional al Filmului Francofon de la Namur (Belgia), primind trofeul „Bayard d’Or”. De asemenea, interpreta rolului principal, Luminița Gheorghiu, a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță. „Poziția copilului” a obținut acest nou succes internațional la nici două săptămâni după ce un deputat PSD l-a criticat dur în Parlament pentru că ar denigra învățământul românesc și pentru că ar abunda de un limbaj vulgar.

Filmul a fost premiat anul acesta cu Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin și urmează să ne reprezinte țara la premiile Oscar din 2014, la categoria cel mai bun film străin. Amintim că Adrian Prodănel (foto: primul din stânga) apare doar într-o singură scenă în „Poziția copilului”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90