EcoMoto 930×122

fas_and_furious

Află când va fi lansat „Fast and Furious 7”! Alături de cine crezi că va juca Vin Diesel?

Producătorii se pregătesc deja pentru realizarea celei de-a şaptea părţi a francizei, distribuţia acesteia începând să prindă contur. După succesul înregistrat cu „Fast and Furious 6”, o nouă producţie urmează să fie lansată. 

„Fast and Furious 7” ar urma să fie lansat pe 11 iulie 2014. După succesul înregistrat cu „Fast and Furious 6”, producătorii se pregătesc pentru realizarea celei de-a şaptea părţi. Kurt Russell este cel mai nou nume care s-a alăturat distribuţiei pentru „Fast and Furious 7”.

Deşi nu a apărut încă o informaţie oficială, se pare că Russell ar urma să interpreteze rolul fratelui Jess, un personaj din primul film care a fost ucis în casa personajului jucat de Vin Diesel. „Fast and Furious 7” va fi creat sub comanda lui James Wan, cunoscut pentru seria „Saw” şi „The Conjuring”. Filmările vor începe la sfârşitul anului, pelicula aflându-se acum în procesul de realizare a secvenţelor de acţiune.

La începutul lui iunie, Universal Pictures a anunţat că „Fast and Furious 6” a devenit filmul din istoria studioului care a urcat cel mai rapid spre pragul de 500 de milioane de dolari. Până pe 6 iunie, filmul a cumulat 180,3 milioane de dolari în America de Nord şi 342,2 milioane de dolari pe plan internaţional.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90