EcoMoto 930×122

    alice-in-wonderland-new-l

    Alice in Tara Minunilor – un dezastru in 3D

    Aseara am fost la ultima creatie 3D a studiorilor Disney: Alice in Tara Minunilor. Asteptarile mele erau mari: Regizor – Tim Burton, Johnny Depp in rolul Palarierului nebun, Helena Bonham Carter in rolul Reginei de Rosu.

    Ei, bine, Alicie in Tara Minunilor 3D – este cel mai prost film regizat de Tim Burton. Johnny Depp interpreteaza cel mai jalnic rol din cariera sa.
    Disney, detine drepturile pentru cartea lui Lewis Carol, dealtfel ei au mai facut un film de animatie care a ramas destul de obscur. Iar realizarea acestui film nu a fost decat o metoda de a mai scoate niste bani din acele drepturi.

    Ca realizare cinematografica 3D, filmul este deasemenea un dezastru, scenele par  doar o insiruire de planuri 2D puse unul in spatele altuia, si care nici macar nu se apropie de realismul din Avatar de exemplu.

    Si cei de la Rotten Tomatoes, cel mai cunsocut site mondial dedicat critcii de film, considera filmul ca fiind una din cele mai proaste realizari ale lui Tim Burton, neacordandu-i decat 52 de puncte din 100.

    Biletul costa 20 de RON de persoana adulta, 15 RON pentru copiii – cu tot cu sucuri, o seara cu familia la filmul asta va duce la peste 100 de RON, bani pe care mai bine ii cheltuiti pe altceva.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3