NOR CURIER 930X122

cinematografe

APARE ,,THE AMAZING SPIDER-MAN 2’’!

Începând din 2 mai veţi putea viziona în cinematografe cea de a doua parte a filmului ,,The Amazing Spider-Man 2’’.

Citiți și: Pitești. Caravane de filme premiate la festivaluri internaționale

După cum se ştie, cel mai important conflict al Omului-Păianjen a fost dintotdeauna cu el însuşi: lupta dintre îndatoririle obişnuite ale lui Peter Parker şi responsabilităţile ieşite din comun ale Omului-Păianjen. Însă lupta cea mai mare este abia pe cale să înceapă.

Pentru Peter Parker (Andrew Garfield) nimic nu e mai deosebit decât să sară de pe un zgârie-nori pe altul, să fie considerat un erou şi să aibă o iubită ca Gwen (Emma Stone). Dar toate acestea au un preţ: Spider-Man e singurul care îşi poate proteja concetăţenii şi New York-ul de indivizii răi şi periculoşi care ameninţă oraşul. De data aceasta are de înfruntat un adversar mult mai puternic decât el: Electro (Jamie Foxx). Odată cu reapariţia vechiului său prieten Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter realizează că toţi duşmanii lui au un punct comun: laboratoarele OsCorp. (Sursă şi foto: cinemagia.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90