Donaris 930 x 122

    Bad Teacher

    altNu îmi imaginam cât de rău a putut să decadă o actriţă frumoasă şi talentată, precum Cameron Diaz. Se pare că are probleme financiare de a putut să joace într-un film atât de ticălos.

    Cum se vede în titlu ea este o profesoară rebut, ceva după care se dă în vânt Băsescu şi pupilul lui de la Educaţie, Funeriu.

    Cameron Diaz pleacă fără retur de la şcoala în care funcţionase şi acasă are surpriza că logodnicul bogat, presat de mă’sa o abandonează pentru că cheltuia cu ghiotura.

    Se întoarce la şcoală cu coada între picioare. Visul ei este să-şi facă sâni siliconaţi şi pentru acest lucru ar fi în stare să calce pe cadavre.

    Se îmbată zilnic şi se droghează şi doarme la oră punând-şi elevii să se uite la televizor. Află că se pot face bani din spălat parbrize şi îşi carotează adeversara, tînâra profesoară cu mutră de veveriţă. În revanşă aceasta îl suflă şi pe noul profesor, penibilul Justin Timberlake.  Cameron află că se dă un premiu profesoarei cu cele mai bune rezultate la învăţătură ale elevilor şi face orice pentru a lua premiul. Aşa că-l seduce şi-l îmbată pe funcţionarul de la inspectoratul de învăţământ şi îi fură testele. Se îmbârligă cu profesorul de sport renunţă la silicoane şi devine expertă în educaţie.

    Evitaţi filmul.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90