New Profesional Consult 930 x 122

    boogie

    Boogie Woogie

    Un nou film de moravuri. Scena este Londra şi piaţa de artă de aici. Personajele sunt un mare galerist Art Spindle(Dany Huston), cu o sexualitate nedefinită, care pândeşte achiziţionarea unui tablou de Mondrian Boogie Woogie, care dă numele filmului, de la bătrânul Alfred Rhinegold (Cristopher Lee). Art o are ca asistentă pe frumoasa Beth Freemantle (Heather Graham) care are ambiţia să îşi deschidşă propria galerie, sprijinită de marele colecţionar Bob Maccelestone (Stellan Skarsgard), care pronunţă corect numele lui Brâncuşi, comparat cu soţia Jean (Gillian Anderson). Acesta îl înşeală cu tânărul artist Joe (Jack Huston, nepotul lui Dany Huston) care,ca toţi artiştii, este încurcat şi cu Beth. Beth este înlocuită de Art cu altă frumoasă, Paige Prideaux (Amanda Seyfried).

    Printre ei se învârte criticul şi promotorul de artă homosexual, Dewey (Alan Cumming). Acesta o promovează pe lesbiana Charlotte Bailey (Gemma Atkinson) artistă video care îl  îndepărtează pe Dewey pentru a fi promovată de Bob Maccelstone şi Beth. Disperat Dewey se sinucide, filmat de neîndurătoarea Charlotte, care repurtează cu proiecţia un mare succes la noua galerie de artă a lui Beth. Bob vinde tot ca să o pedepsească pe Jean pentru divorţ, iar Art pierde Boogie Woogie care ia foc datorită unui trabuc căzut din mîna bătrânului Alfred.

    Filmul este plin de staruri hollyoodiene care se străduie să vorbească British. Filmul vorbeşte şi de piaţa de artă în care tot bătrânul continent dă tonul, banii fiind pe la New York.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90