930×122 CAPRA 5

diesel

fas_and_furious

Află când apare „Furios şi iute 7”!

Moartea fulgerătoare a lui Paul Walker, partenerul lui Vin Diesel din seria de succes „Furios şi iute”, a pus în încurcătură producătorii, filmările la cea de-a 7-a parte aflându-se la mijloc. Asta nu înseamnă, însă, că filmul nu va mai apărea.

Citiți și: DECIZIE SURPRINZĂTOARE: RENUNȚĂM LA MOTOARELE DIESEL

Vin Diesel, starul american de la Hollywood cunoscut cel mai bine pentru franciza „Fast and Furious”, a anunţat pe pagina sa de Facebook că filmul „Furios şi Iute 7” va fi lansat, premiera fiind programată pentru 10 aprilie 2015.

Mesajul lui Vin Diesel de pe pagina de Facebook a cuprins o imagine cu el şi Paul Walker, împreună cu următorul text: “Ultima scenă filmată împreună. Era un sentiment unic de desăvârşire, de mândrie pe care o împărţeam într-un film pe care îl finalizam… Magia era captată, iar acum, pe cât de departe am ajuns, „Fast and Furious 7” va fi lansat… pe 10 aprilie 2015. Ar fi vrut ca voi să ştiţi primii!”.

Sursa: zf.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90