New Profesional Consult 930 x 122

    Ce film vedem în acest weekend?

    Ofertă bogată în filme la Mall CinemaCity din Pitești!

     

     

    Un film de mare acțiune este White House Down (Alertă de grad zero), în regia lui Roland Emmerich. Filmul spune povestea poliţistului John Cale (Channing Tatum), care a primit un răspuns negativ la cererea sa de a se angaja în Secret Service, în mult visata echipă ce răspundea de protecţia preşedintelui american, James Sawyer (Jamie Foxx). Nevrând să o supere cu această veste rea, el o invită pe fiica lui într-o vizită la Casa Albă. Chiar în timpul turului de vizitare, Casa Albă este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat până în dinţi. Acum, când Guvernul Statelor Unite intră în haos, iar termenul dat de terorişti e pe cale să expire, numai Cale îşi mai poate salva fiica, preşedintele şi ţara. Filmul rulează zilnic la orele 15:50 și 19:00.

     

    Totuși, avampremiera sfârșitului de săptămână o reprezintă comedia spumoasă a la Adam Sandler, Grown Ups 2 (Oameni mari și fără minte). Filmul îl aduce în centrul atenției pe Lenny (Adam Sandler), care şi-a mutat familia în oraşul său natal, pentru a putea fi împreună cu prietenii lui şi copiii acestora. Lenny descoperă că nu e mare diferenţă între foştii şi actualii bădărani, între şoferii schizoizi de autobuz şi poliţiştii beţi pe schiuri, peste tot e aceeaşi nebunie!  Râsul și voia bună sunt la ordinea zilei în film! Filmul poate fi vizionat zilnic de la orele 11:30, 13:50, 16, 18:10, 20:30 și 22:40.

    Al doilea film nou intrat în weekend este The Wolverine. Filmul e bazat pe o populară mini-serie de benzi desenate scrisă de Chris Claremont şi Frank Miller. Pelicula (3D) îl arată pe Wolverine, cel mai cunoscut şi iubit personaj din universul X-Men, ajungând în Japonia zilelor noastre. Mediul nefamiliar îl va arunca într-un conflict cu unul dintre cei mai celebri adversari ai săi şi-i va schimba viaţa odată pentru totdeauna. Vulnerabil pentru prima oară în viaţă şi împins la limita forţelor sale fizice şi psihice, Wolverine va trebui să înfrunte nu doar imbatabilul oţel al săbiilor de samurai, ci şi zbuciumul interior provocat de propria imortalitate şi de despărţirea tragică de cei dragi. Poate fi vizionat zilnic la orele 12:10, 14:40, 17:10, 19:50 și 22:30.

    Vizionare plăcută!

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3