930×122 CAPRA 5

    posterURSUL

    Cele mai bune filme din 2011 gratis!!

    Pe 22, 23 si 24 iulie pitestenii se vor bucura gratis de filme premiate româneşti şi străine. In cele trei zile, de la ora 21.30, la Teatrul de Vara din Pitesti aveti ocazia sa vizionati „The Way Back“, filmul în care actorul român Dragoş Bucur apare alături de Ed Harris şi Colin Farrell, dar si comedia romaneasca “Ursul”, regizata de Dan Chisu.

     

    Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), organizatorul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), continuă astfel un proiect de mare anvergură, ajuns la cea de-a treia ediţie: Caravana Filmelor TIFF / Operation Kino, desfăşurat împreună cu Festivalurile de Film de la Sofia, Sarajevo şi Istanbul.

    Comedia „Ursul” în regia lui Dan Chişu şi cu o coloană sonoră semnată Goran Bregovic  poate fi vizionat pe 22 iulie in aer liber. Ursul este un road-movie plasat în România anilor ‘90. Noul director al Circului de Stat încearcă să rezolve problemele financiare ale instituţiei prin vânzarea singurului urs – bătrân şi pe moarte – unui vânător german. Însă, mânaţi de pasiunea pentru meserie şi de dragostea pentru urs, artiştii circului se împotrivesc directorului şi îl urmăresc pe acesta până în locul unde urma să aibă loc tranzacţia. Aventurile pline de neprevăzut prin care trec ursul, angajaţii circului şi toţi cei ce le ies în cale fac din Ursul comedia anului 2011 în România.

     

    Pe 24 iulie, de la ora 21.30, pitestenii vor avea ocazia de a vedea un film special, „Drumul de întoarcere”, care îl aduce pe actorul Dragoş Bucur în faţa publicului din România, într-unul dintre cele mai spectaculoase roluri din cariera sa. El joacă alături de actori precum Ed Harris, Colin Farrell sau Saoirse Ronan în cea mai recentă peliculă semnată de Peter Weir (regizorul unor filme precum „The Truman Show” sau „Master and Commander”).

    Programul proiecţiilor

    – 22 iulie: Piteşti, Teatrul de Vară, ora 21.30: „Ursul” (România, 2010), regia Dan Chişu
    – 23 iulie: Piteşti, Teatrul de Vară, ora 21.30: „127 de ore” (SUA-Marea Britanie, 2010), regia Danny Boyle
    – 24 iulie: Piteşti, Teatrul de Vară, ora 21.30: „The Way Back” / „Drumul de întoarcere” (SUA, 2010), regia Peter Weir, cu: Ed Harris, Colin Farrell, Dragoş Bucur, Saoirse Ronan

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3