Donaris 930 x 122

    ghostbusters3

    Cele mai tari comedii ale anului 2012

    Anul 2012 se anunta a fi unul plin de lansari de comedii care mai de care mai spumoasa si mai interesanta. Actori celebri isi vor face simtita prezenta in aceste pelicule care abordeaza stiluri diferite si idei mai mult sau mai putin originale. Unele productii sunt urmari ale unor filme de succes ai caror producatori si-au spus ca vor face bani frumosi si cu a doua sau chiar a treia parte…

    Asadar, care sunt cele mai tari comedii pe care le veti putea vedea in 2012? Iata cateva sugestii…

    One for the Money
    One for the money o are ca personaj principal pe Stephanie Plum, rol jucat de Katherine Heigl. Personajul interpretat de aceasta se afla intr-o situatie delicata, fiind proaspat divortata si somera. In lipsa de optiuni, se angajeaza la o firma care se ocupa cu luarea in custodie a persoanelor care sunt eliberate pe cautiune, fapt care va duce la o serie de incurcaturi si probleme comice. Filmul va fi lansat in cinematografe in luna ianuarie.

    Ghostbusters III
    Unul dintre cele mai anticipate filme de comedie ale anului 2012 este Ghostbusters III. Pelicula aduce pe marile ecrane veterani ai industriei ca Sigourney Weaver sau Bill Murray. Nu se cunosc inca foarte multe detalii despre film, insa despre subiectul filmului stim faptul ca vanatorii de fantome se confrunta cu noi probleme si traiesc noi aventuri in contextul in care trebuie sa predea stafeta unei generatii mai tinere. Filmul va avea acelasi regizor ca si celelalte doua filme Ghostbusters, adica pe Ivan Reitman.

    American Reunion
    American Reunion promite sa fie unul dintre cele mai bune filme de comedie ale anului 2012. Pelicula este o continuare a filmelor American Pie, in care personajele principale din binecunoscuta serie se reintalnesc cu ocazia reuniunii de liceu. Filmul va avea pemiera in luna aprilie a anului urmator.

    The Dictator
    De la cel care a dat viata unor personaje cunoscute si controversate ca Borat, Bruno si Ali G, vine o noua pelicula: The Dictator. Filmul urmareste povestea unui dictator care, pentru a se asigura ca democratia nu va fi instituita niciodata in statul pe care il conduce, trece printr-o multime de peripetii. Dictatorul va fi interpretat, desigur, de Sacha Baron Cohen si va fi lansat in luna mai.

    This Means War
    Dupa ce descopera ca au aceeasi prietena, doi agenti CIA se lanseaza intr-o competitie pentru a vedea pe care dintre ei il prefera aceasta. Comedia, care ii are ca actori principali pe Tom Hardy, Chris Pine si Reese Witherspoon, va fi lansata in cinematografe in luna februarie.

    Scary Movie 5
    Scary Movie 5 va avea premiera in luna aprilie a anului 2012.

    Madagascar 3
    Pelicula prezinta aventurile lui Alex, Marty Gloria si Melman, eroi binecunoscuti din celalalte filme ale seriei. Aflandu-se inca departe de casa, cei patru prieteni se alatura circului pentru a incerca sa ajunga din nou in New York. Madagascar 3 va fi lansat in luna iunie.
    Sursa: Giz.ro

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90