930 x122 grota rece

clash_of_the_titans_image-535x356

Clacarea Titanilor in 3… D

Aseara m-am plictisit la  Clash of the Titans. In ultima vreme e un fenomen pe cinema – avem parte numai de filme proaste, iar Clash of the Titans nu face decat sa le inmulteasca numarul.

Daca tineti mortis sa va duceti, macar nu va duceti la versiunea in 3D. Filmul nu a fost filmat pentru 3D, ci a fost adaptat doar prin efecte speciale – pentru ca producatorii sa mai incaseze ceva de pe urma nebuniei tridimensionale.

Scenariul fimului este unul scurt care sare din scena in scena fara continuitate, practic se presupune ca ati vazut deja filmul original si cunoasteti povestea. Da, acesta este un remake al Clash of the Titans din 1981. Regia lui Louis Leterrier, care ne obisnuise cu filme cu zvâc, gen Transporter I si II sau Danny The Dog, nu se lasa vazuta in acest film, singur faza haioasa care mi-a ramas in minte din tot filmul fiind cea cu bufnita – o aluzie fina la filmul din 1981.

In rest, Sam Worthington joaca la fel de insipid ca si in Avatar, iar Liam Neeson (Zeus) si Ralph Fiennes (Hades) aveau si ei nevoie de bani. Verdict: 4,5 / 10 cu indulgenta.

PS.

Daca vreti sa vedeti un film 3D mai bun, duceti-va la How to train your dragon. Este excelent.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3