930 x122 grota rece

aniston

Comedie cu Jennifer Aniston sau acţiune cu Denzel Washington?

Ce preferaţi, o comedie cu Jennifer Aniston, în “Noi suntem familia Miller”, ori un film de acţiune cu Mark Wahlberg şi Denzel Washington în rolurile principale? În week-end-ul care vine vă veți putea delecta cu noile filme ce vor rula la Cinema City, din cadrul Euromall Piteşti.

Iată acţiunea filmelor noi care vor rula week-end-ul acesta:

Noi suntem familia Miller – comedie cu Jennifer Aniston, pe care o veţi putea urmări sâmbătă şi duminică, de la orele 12:50, 15:20, 17:40, 20 şi 22:30. Premisa de a aduna pe marele ecran un grup pestriţ şi contradicţia dintre cine sunt cu adevărat eroii filmului şi cine pretind că sunt trebuie să nască, cel puţin în teorie, avalanşe de situaţii şi dialoguri amuzante.

Scenariştii premierei „Noi suntem familia Millers” au găsit aceste două „motoare” declanşatoare ale poveştii, apoi s-au lăsat pe tânjeală. Replicile nu sunt chiar aşa de tari, altele sunt de mult fumate, mizându-se mai mult pe umorul de situaţie şi jocul actorilor, dar chiar şi în aceste condiţii comedia stârnește câteva hohote de râs. Efectul comic rezultă din contradicţia puternică dintre identitatea reală şi cea falsă. Jennifer Aniston se pretinde soţie devotată şi mamă a doi copii, deşi este o stripteuză care i se alătură unui traficant de droguri. Jason Sudeikis trece drept familist convins, deşi e un flueiră-vânt care îşi câştigă existenţa din vânzarea de „iarbă” casnicelor. Până la final vedem că eroii nu sunt chiar atât de diferiţi faţă de persoanele care pretindeau că sunt. „We’re the Millers” este un film de comedie în regia lui Rawson Marshall Thurber.

2 Guns (Două pistoale) – va rula în seara aceasta, de la ora 21:30, dar şi în week-end, sâmbătă şi duminică, cu începere de la orele 12:40, 15:10, 17:30, 19:50 şi 22:10. Doi agenți operativi de la birouri concurente sunt forțați să lucreze împreună. Dar există o mare problemă în alianța lor unică: niciunul nu știe că celălalt este un agent federal sub acoperire. Este un film de acţiune cu accente comice, cu Mark Wahlberg şi Denzel Washington în rolurile principale, care a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Acest film, care aduce pe marele ecran doi agenţi sub acoperire infiltraţi într-un cartel al drogurilor, obligaţi apoi să fugă împreună, a obţinut încasări de 27,3 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în Statele Unite ale Americii şi Canada.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3