Donaris 930 x 122

Diseară, două premiere la Cinema City

La Cinema City Piteşti aveţi ocazia să vizionaţi două filme în premieră începând chiar din această seară: „Avocatul”, un thriller cu Michael Fassbender, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Javier Bardem şi Brad Pitt și „Păsări Libere”, o animație 3D dublată în limba română.

Free Birds- Păsări libere” va rula în această seară, începând de la ora 18:30. Este o comedie efervescentă pentru toate vârstele, cu Owen Wilson şi Woody Harrelson în rolurile principale. Animaţia debutează cu o mică fermă de curcani, unde viaţa este aproape perfectă pentru gălăgioasele păsări, fericite doar pentru că au mâncare pe săturate. Notă discordantă face numai Reggie (Owen Wilson), un curcan ager la minte şi fără apetit, pe care confraţii lui l-au marginalizat.

The Counselor-Avocatul” va rula din această seară, de la ora 20:30. Este un thriller care îi are în rolurile principale pe Michael Fassbender, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Javier Bardem şi Brad Pitt. Regizorul Ridley Scott, împreună cu scriitorul Cormac McCarthy, îmbină stilul spiritual şi umorul negru care l-au consacrat pe scriitor cu un scenariu de coşmar, în care implicarea trecătoare a unui avocat respectat într-o afacere ilegală scapă de sub control. „Avocatul”, o poveste spusă cu spirit, iar în final cu violenţă şi patos, este un avertisment despre greşeala de a-ţi forţa norocul. (Foto: cinemagia.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3