930×122 CAPRA 5

    faster_

    Faster Iute ca glonţul

    Ultimul film al lui Dwayne Johnson nu seamănă cu anterioarele. Actorul cunoscut în filme şi ca The Rock care a avut o carieră de fotbalist american şi de wrestler este un colos de 1.93 m cu un corp şi alură de body building. Aceste caracteristici fizice l-au dezavantajat, primind doar roluri de bătăuş chiar dacă în scopuri nobile.

    Este primul rol complex al acestui actor. Personajul interpretat de Dwayne tocmai iese din puşcărie şi merge la un individ care le-a dat de urmă celor care au contribuit la arestarea sa. Şofer la o bandă care jefuia bănci sunt ambuscaţi de alţi bandiţi care-i omoară pe toţi autorii jafului. Este împuşcat şi Dwayne dar scapă, glonţul traversând creierul şi ieşind afară.

    Filmul este povestea acestui şofer care promite să-i ucidă pe toţi cei care i-au ambuscat.

    Fiecare urmărit are povestea lui. Dar se mai insinuează în film un tânăr killer englez, cu probleme de poliomielită în copilărie şi care şi-a învins handicapurile. El primeşte contractul de un dolar!!! să-l ucidă pe Dwayne.

    Crimele sunt investigate de detectivii interpretaţi de Carla Gugino şi Billy Bob Thornton. Şi din toate aceste acţiuni iese un film plin de adrenalină care merită văzut!

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90