EcoMoto 930×122

    FILMUL_POZITIA_COPILULUI_IN_PITESTI

    Filmul „Poziția copilului” a avut proiecție de gală în Pitești

    În această seară, la Cinema City, din Euro Mall Pitești, a avut loc o proiecție de gală a filmului românesc „Poziția copilului”, premiat cu Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin.

    Înainte de proiecție, spectatorii au făcut poze cu regizorul peliculei, Călin Peter Netzer, dar și cu Adrian Prodănel, consilierul municipal din Pitești care interpretează în film un rol secundar. Spectatorii s-au fotografiat și cu statueta Ursul de Aur, amplasată pe holul cinematografului, într-un cub de sticlă.

    La proiecție au venit și VIP-uri locale, printre care s-au numărat primarul Tudor Pendiuc, deputații Andrei Gerea și Cătălin Rădulescu, rectorul universității particulare „Constantin Brâncoveanu”, Ovidiu Puiu, și notarul public Ana Stan.

    Înainte de proiecție, primarul Pendiuc a ținut un scurt discurs în care a lăudat prezența în film a colegului său din administrație și de partid, Adrian Prodănel. După proiecție, spectatorii au intrat în dialog cu regizorul Călin Peter Netzer.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90