930×122 CAPRA 5

    Horrible-bosses-202x300

    Horrible bosses

    În fine am reuşit să văd o comedie spumoasă plină de suspans şi hohote. Nick (Jason Bateman) are un şef imposibil,Harken, (Kevin Spacey) la o firmă financiară, la fel şi prietenul Kurt

    (Jason Sudeikis), fostul şef al firmei de chimicale moare brusc şi fiul Bobby Pellit(Colin Farell) îi ia locul, fiind un derbedeu drogat şi un individ imposibil şi iresponsabil. Prietenul lor Dale tehnician dentist are cea mai haioasă situaţie, şefa lui doctoriţa Julia este nimfomană şi-l hărţuieşte sexual. Visul oricărui cinefil Julia (Jennifer Aniston) este coşmar pentru Dale. La o bere ei hotărăsc să-şi lichideze şefii. Aşa că ei caută un killer profesionist. Prima tentativă este un eşec individul dispus la lucruri murdare era găsit la secţia Gay, tipul răzbuna iubiri homofile. Ajung la un bar din zona rău famată din Los Angeles şi sunt abordaţi de infractorul Motherfuker Jones (Jamie Foxx). De la 30000$ negociază la numai 5000$. Dar de banii ăştia primesc doar sfaturi nu acţiune. Aşa că sunt sfătuiţi să acţioneze ca în Hitchkock să ucidă încrucişat altă persoană decât cel pe care îl vizau. Amicii trec la acţiune şi încep să spioneze locuinţele şefilor.  Prima escapadă se petrece la Bobby, unde Kurt se răzbună şi se şterge pe cur cu periuţa lui de dinţi şi-i fură telefonul. Dale reuşeşte să-i răstoarne toată cocaina şi o recuperează cu ajutorul aspiratorului de pe covor. Ajung la Harken unde Nick şi Kurt intră în casă în timp ce Dale rămâne în maşină să ţină de şase. Harken trece pe lângă maşina lui Dale şi-l ia la întrebări deoarece acesta aruncase o hârtie. Hârtia de la un pachet de arahide îi provoacă o alergie gravă lui Harken şi Dale îl salvează făcându-i injecţia de urgenţă. În confuzia creată cei aflaţi în casă cred că Dale îl omoară pe Harken şi fug din casă uitând telefonul lui Bobby. Dale reia cearta cu Harken dar e scos din încurcătură de soţia lui Harken, o blondă foarte nostimă. Harken găseşte telefonul lui Bobby şi se duce la acesta acasă şi-l împuşcă într-un acces de gelozie crezând că acesta este încurcat cu nevastă-sa.  Nick e martor la crimă în timp ce Kurt se duce să o spioneze pe Julia şi sfârşeşte într-o partidă de sex cu nimfomana.  Fericiţi că au reuşit să obţină o parte din ţinte ei se duc la Harken să-i smulgă mărturia că acesta l-a omorât pe Bobby Pellit, aici nimeresc la cheful surpriză de ziua lui, Harken recunoaşte crima fiind înregistrat pe celular, dar îi ameninţă că-i omoară dacă încearcă să-l dea pe mâna poliţiei. Îi urmăreşte şi aceştia sunt blocaţi de sistemul de ghidaj care opreşte motorul pe motiv de depăşirea vitezei. Harken îi prinde şi-şi trage un glonţ în picior şi le aruncă pistolul ca aceştia să fie acuzaţi de crimă şi încercare de atentat la viaţa lui. Final de happy end tipul de la orientarea GPS care oprise maşina îl dă în gât pe asasin. Final fericit şi pentru Dale o filmează pe Julia cum încearcă să-l violeze cu ajutorul evident a lui Motherfucker infractor specializat în filmare pirat din cinematograf şi pleacă în Caraibe în concediu de nuntă.

    Nu-l rataţi.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3