930 x122 grota rece

ben_affleck

„Joc riscant”, în premieră la Cinema City în această seară!

În această seară, la Cinema City-Euromall veţi putea urmări în premieră filmul de acţiune care îi are în prim plan pe Justin Timberlake şi Ben Affleck. Premiera filmului „Joc riscant” este programată pentru ora 20:30.

Filmul, în regia lui Brad Furman, va dura 91 de minute, iar din distribuţie fac parte Gemma Arterton, Ben Affleck şi Justin Timberlake. În centrul atenţiei este Richie (Justin Timberlake), un student de o inteligenţă sclipitoare care se aruncă în lumea poker-ului online pentru a-şi plăti taxele şcolare.

Când se consideră înşelat, îl înfruntă în Costa Rica pe organizatorul jocului, Ivan Block (Affleck). Richie se lasă vrăjit de promisiunile financiare ale lui Block şi de exotica lume în care trăieşte acesta şi acceptă să lucreze pentru el, dar nu va trece mult până va ajunge să regrete decizia.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90