NOR CURIER 930X122

    jumping-the-broom-202x300

    Jumping the broom

    Aceasta este o comedie cu negri. Se poartă, doar SUA este condusă de un  preşedinte de culoare.

    Titlul se referă la tradiţia negrilor americani care se considerau căsătoriţi şi familie în perioada sclaviei dacă săreau peste o mătură.

    Sabrina Watson (Paula Patton) se îndrăgosteşte de Jason Taylor (Paz Alonso) un tânăr pe care era să-l accidenteze. Acesta este un tânăr yuppie de mare success, vicepreşedinte al unei companii financiare foarte mari. Pentru ca Sabrina urmează să ple ce în China ei hotărăsc să se căsătorească.  Sabrina este fata unor oameni bogaţi cu proprietăţi în Martha Vineyard. Mama (Angela Basset) probabil de origine haitianiană cu strămoşi creoli negri foarte bogaţi, este o individă extrem de snoabă, iar tatăl investitor financiar.  Ei au ocazia să o întâlnească pe mama lui Jason (Loretta Devine) care este mamă singură, extrem de posesivă. Ea este negresa tipica din Bronx, cu forme foarte bogate şi de meserie în administraţia poliţiei. Ciocnirea d’intre viitoarele cuscre este foarte violentă, se ciocnesc două lumi, au loc evenimente surprionzătoare, dar dragostea învinge în final. Prietena mamei lui Jason coborâtă  din ferry boat aşteaptă să-l vadă pe Barack şi Michelle în această zonă foarte simandicoasă.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3