EcoMoto 930×122

    Madagascar_3_154_225

    Madagascar 3, o aventura amuzanta

    Îi promisesem băieţelului meu de 7 ani că îl duc la film, aşa că am pus în aplicare „ameninţarea” şi am luat împreună calea Cinema City de la Euromall. Pentru o seară de vineri, zona cinema-urilor mi s-a părut lugubră de-a dreptul, căci era aproape… goală! Noroc cu filmul ales: Madagascar 3: Fugăriţi prin Europa. Ne-a făcut, cum se spune, seara!

     

    Noua aventură a leului Alex şi-a bunilor săi prieteni, Melman, Marty şi Gloria, a ajuns pe marile ecrane în 2012. Ca sa încheie cercul, producătorii sunt convinşi că de această dată Alex va reuşi să ajungă din nou în New York, pentru a-şi relua locul de rege neîncoronat al grădinii zoologice. Şi cine să fie mai potrivit pentru a-i sta alături decât flamboaiantul rege al lemurilor de Madagascar, Julian al nuştiucâtelea?

    Problema este că această cursă din Africa spre New York, via Europa, nu este una simplă. Cei patru prieteni de la Zoo sunt urmăriţi de freneticul inspector Dubois de la Controlul Animalelor, o femeie a dracului de insistentă şi care ia urma animalelor precum un câine.

    Ca să scape de ea – Dubois voia capul leului Alex, ca trofeu, între noi fie vorba – cei patru prieteni se dau drept circari şi, cu ajutorul şmecherilor pinguini, cumpără un circ în care starul Vitalis, un tigru care a fost victima unui accident şi, de atunci, circul a intrat în declin.

    După o cursă nebună, noua trupă ajunge la New York, dar Alex şi prietenii săi îşi dau seama că viaţa în libertate nu se compară cu cea de după gratiile unei Grădini Zoologice, fie ea şi una de la New York. Amuzantă, plină de pilde şi de efecte speciale, producţia a reuşit să ne încânte. Iar din reclame am văzut că urmează şi Ice Age 4, aşa că sunt motive să mai dăm o tură pe la Cinema. Păcat de atmosfera de acolo…

    Madagascar 3 : Fugariti prin Europa – digi dublat – AG
    Titlu original: Madagascar 3: Europe`s Most Wanted
    Gen: Animatie
    Regia:Eric Darnell, Conrad Vernon, Tom McGrath
    Scenariul:Noah Baumbach, Eric Darnell
    In rolurile principale:Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith, Sacha Baron Cohen, Cedric The Entertainer
    Distribuitor:RO Image 2000.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3