EcoMoto 930×122

Michael Jacksons This Is It

Michael Jackson la Pitesti

Pitesti. 29 octombrie 2009.
Documentarul „Michael Jackson THIS IS IT” care a avut premiera in Romania, ieri, 28 octombrie, odata cu lansarea din SUA, va rula si in Arges timp de doar doua saptamani. La Pitesti va putea fi vizionat la Cinema City din complexul Euromall dupa programul urmator: Miercuri – Joi: 13:30, 15:50, 18:00, 20:20, 22:40.
Filmul documentar despre regele muzicii pop este realizat cu ajutorul a peste o suta de ore de Inregistrari brute, de la repetiţiile lui Michael Jackson pentru seria de 50 de concerte pe care trebuia sa le susţina la Londra. Pelicula include şi cateva videoclipuri filmate special pentru a fi folosite in cadrul turneului londonez „THIS IS IT”, printre care şi o versiune inedita a „Thriller”, care urma sa fie proiectata, in versiune 3D, la concerte.”Acest film este un dar pe care il facem fanilor lui Michael. In momentul in care am inceput sa punem cap la cap imaginile brute pentru realizarea filmului, ne-am dat seama ca aveam in faţa ceva extraordinar, unic şi foarte special. Aceste imagini reprezinta o introspectiva intima şi exclusiva in lumea creatoare a unui geniu. Pentru prima data, fanii il vor vedea pe Michael aşa cum nu l-au mai vazut niciodata – il vor vedea pe marele artist lucrand”, a declarat reizorul Kenny Ortega.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90