New Profesional Consult 930 x 122

Miley_Dracula_Cyrus

Miley Cyrus, fiica lui Dracula

Cea mai iubită vedetă adolescentină, Miley Cyrus, îşi va împrumuta vocea pentru o nouă animaţie hollywoodiană: Hotel Transylvania. Miley Cyrus va fi fiica lui Dracula şi îi va avea ca prieteni pe Frankenstein, mireasa lui Frankenstein, Quasimodo sau Omul Invizibil. Hotel Transylvania va avea premiera pe 12 septembrie 2012.

Mitul Dracula rămâne extrem de apreciat în Cetatea Filmului. Adam Sandler este celebrul vampir transilvănean, un tată mult prea protectiv cu fiica lui, Mavis, a cărei voce aparţine lui Miley Cyrus. Tânăra este o adolescentă vampir cu un look gotic, care se îndrăgosteşte de un băiat normal şi modest. Pentru a împiedica o asemenea tragedie în familia sa, Dracula îi construieşte, în munţi, fiicei sale un hotel, pe care îl denumeşte Hotel Transylvania. Acolo, Mavis „convieţuieşte” alături de oameni din lumea sa, precum Frankenstein (Kevin James), mireasa lui (Fran Drescher), Omul Invizibil (David Spade), Quasimodo (David Koechner) şi un cuplu de vârcolaci format din Steve Buscemi şi Molly Shannon.

Filmul are amprenta „geniului” desenelor animate Genndy Tartakovski, ruso-americanul care i-a încântat până acum pe copii cu producţii de televiziune ca Laboratorul lui Dexter, Fetiţele Powerpuff, Samurai Jack şi Star Wars: Clone Wars. Vestea rea este că filmul este abia în faza de procesare, iar lansarea în Statele Unite a fost anunţată pentru data de 12 septembrie 2012.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90