Donaris 930 x 122

    roberts_

    Mănâncă, roagă-te, iubeşte

    Acesta este ultimul film al Juliei Roberts, apărut şi pe ecranele româneşti. Este ecranizarea unui roman de mare succes, publicat şi în româneşte la prestigioasa editură Humanitas. Autoarea Elisabeth Gilbert scrie o carte despre propriile sale probleme, probleme ale unei femei moderne, regizorul găsind în interpretarea Julie Roberts cea mai reuşită impersonare al lui Liz, caracterului principal al romanului de esenţă feministă. Liz este o femeie extrem de independentă, la cărei mariaj eşuează. Liz începe căutările propriei ei semnificaţii în viaţă. Are o experienţă cu actorul unei din piesele sale.

    Pleacă apoi să se descopere în Italia, unde este fermecată de bucătărie şi de neasemuitul dolce farniente. Pleacă apoi în India pentru a se adânci în meditaţii, într-o Indie plină de contraste. Îşi continuă periplul regăsirii şi meditaţiei în Bali, în Indonezia. Aici se regăseşte în povestea de dragoste cu Felipe (Javier Bardem).

    Filmul te cucereşte prin interpretarea Juliei Roberts şi prin exotismul imaginilor balineze. Orice domnişoară sau doamnă va fi în mod sigur entuziasmată.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90