New Profesional Consult 930 x 122

    The_Godmother_1302889881_2011

    Naşa

    Am văzut filmul Naşa şi vreau să spun că din mare curiozitate. Este un film românesc cu doi regizori în tandem unul cu nume cu rezonanţă latino şi altul românesc Nicolaescu.

    Imediat m-am gândit la marele Sergiu, cu reuşitele lui dinainte de 1989 şi eşecurile din ultimii 20 de ani, dar nu, acesta este un tehnician mai tânăr, cu activitate multiplă în film: Virgil Nicolaescu! Filmul are o vedetă americană Whitney Anderson (doamna Prodan)dar este un film românesc 100%, vorbit alternativ în româneşte şi englezeşte. Filmul este produs de inubliabilul Andrei Boncea, omul lui Sârbu de la Media Pro şi poartă amprenta, din păcate marcată de toate neîmplinirile şi defectele producţiilor acestui post tv.

    În primul rând este cutuma lui Florin Călinescu de a folosi la greu actori neprofesionişti cât şi vedete de şoubiz. Asta dă producţiei un aer de înscenare de cămin cultural. Culmea, cei mai autentici par copiii în această producţie. Păcat de Dragoş Bucur (dl. Prodan) pe care l-am văzut în The way back. Filmul este cu gangsteri trataţi în manieră comică. Bossul mafiot este un raket din zona estică României. Apare într-un rol de dură şi nelipsita Jojo, prezenţă mult mai onorabilă în creaţiile Divertis. Este şi o uşoară tentă politică, preşedintele în proces de realegere, ghici ciupercă ce-i? îl vrea arestat pe marele mafiot. Apar şi poliţişti şi jandarmi penibili comici ca în făcăturile autohtone, dar care se descurcă fluent în limba lui Shakespeare, invocat cu cheie în film. Evident că nu lipseşte nici Răzvan Vasilescu în rolul avocatului familiei Prodan, evident un tip alunecos şi negativ ca în ultimele lui filme.

    Un film prost care repetă toate poncifele specific proteve pe care trebuie să-l evitaţi!

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90