NOR CURIER 930X122

    red

    RED

    Un film nou cu Bruce Willis, woauuu! Actorul a cărui filme au adus celor de la Hollywood mai mult de 2 miliarde jumate de dolari revine!

    Cu un film nou de acţiune şi de un comic nebun! Frank Moses este un fost agent CIA la pensie, era timpul să-l vedem în acestă ipostază pe actor. Dar nu este un simplu pensionar, el este RED (retired extremely dangerous), adică un pensionar extrem de periculos. Frank a prins drag de o funcţionară de la pensii şi o tot telefonează, pretinzând că nu-şi primeşte cecul lunar. Sar unii să-l omoare pe Frank, cu experienţa lui îi face praf şi se duce în Kansas City s-o ia pe frumuşica Sarah (Mary-Louise Parker), aflată şi ea în primejdie.

    Frank reface o echipă din fosti, cu descreieratul Marvin Boggs (John Malkovich), subiectul unor teste cu supradrogare, cu Joe Matheson (Morgan Freeman), retras într-un azil şi lovit de un cancer neiertător. Intră în echipă şi fostul kaghebist şi inamic rus Ivan Simanov şi suportul britanic MI6 interpretat de etern fermecătoarea Helen Mirren. Împotriva lor se află toţi operativii CIA în frunte cu agentul Cooper(Karl Urban, actor neozeelandez, plin rezervorul din down under de băieţi duri şi frumoşi). Filmul e o înlănţuire de scene care pompează adrenalină şi mustesc de umor. Finalul rezolvă totul cu bine, ticălosul traficant de arme Dunning este pedepsit! Dar rămâne un postscriptum în Moldova, în care eroii fug, cu John Malkovich deghizat în matrioşcă într-o roabă, urmăriţi de un kommando de transnistreni. Iată că vecinătatea apropiată dă buzna şi-n filmele lui Bruce!

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90