930×122 CAPRA 5

michelle_pfeiffer

Comedie neagră cu Robert De Niro şi Michelle Pfeiffer

Din octombrie o veţi putea vedea în premieră pe actriţa Sandra Bullock în filmul „Misiunea în spaţiu”. Este un film în care ea joacă rolul unui medic foarte bine calificat în domeniul bioingineriei aflat la prima sa misiune în spaţiu, alături de veteranul astronaut Matt Kowalsky, rol interpretat de George Clooney. De asemenea, Robert De Niro şi frumoasa actriţă Michelle Pfeiffer vor putea fi văzuţi într-un thriller cu accente de comedie neagră, „The Family”, o premieră absolută.

La Cinema City, în Euromall, veţi putea merge să urmăriţi luna viitoare trei premiere spumoase, comedia „Don Jon”, filmul SF „Gravity” şi drama „The Family”.

Gravity (Misiunea în spaţiu) – Premiera va avea loc pe 4 octombrie. Regia este semnată de Alfonso Cuaron, iar în rolurile principale joacă Sandra Bullock şi George Clooney. Bullock interpretează rolul lui Dr. Ryan Stone, un medic foarte bine calificat în domeniul bioingineriei aflat la prima sa misiune în spaţiu, alături de veteranul astronaut Matt Kowalsky, care se găsește pentru ultima dată înainte de pensionare la comanda unei nave. În timpul unei misiuni de rutină în afara navei, se întâmplă un dezastru. Aceasta este distrusă, lăsându-i pe Stone şi Kowalsky complet singuri, legaţi unul de altul şi de nimic altceva, descriind spirale în întuneric. Tăcerea insuportabilă le spune că au pierdut orice legătură cu Pământul şi orice şansă de a fi salvaţi. Pe măsură ce frica se transformă în panică, cu fiecare gură de aer se consumă puţinul oxigen rămas. Singura cale de a ajunge acasă este aceea de a înainta prin terifianta întindere a spaţiului.

The Family – Premiera va avea loc pe 11 octombrie. Regia este asigurată de Luc Besson, un film cu Robert De Niro şi Michelle Pfeiffer. Inspirat din romanul „Badfellas”, al autorului Tonino Benacquista, thriller-ul cu accente de comedie neagră „Malavita” relatează povestea lui Giovanni Manzoni, un gangster pensionat care perfectează o înţelegere cu FBI-ul şi care se refugiază împreună cu soţia într-un sat din Franţa, ascunzându-şi adevărata identitate sub numele de Fred Blake. Giovanni începe să se simtă confortabil şi în siguranţă în Europa, mai ales că este primit cu braţele deschise de localnicii pe care i-a minţit că se află acolo pentru a scrie despre debarcarea trupelor aliate în Normandia în timpul celui de-al doilea Război Mondial. Familia Manzoni se integrează în comunitatea de francezi, dar nu reuşeşte să se debaraseze complet de vechile obiceiuri şi continuă să rezolve problemele cu care se confruntă prin tactici de modă veche specifice mafioţilor. Deşi încearcă să ducă un trai tihnit şi să se ţină departe de duşmani, Giovanni este prins de fiecare dată din urmă de trecutul său întunecat, ca să nu mai vorbim de faptul că trebuie să o tempereze pe impulsiva lui nevastă, care are tendinţa de a incendia obiecte atunci când se simte trădată.

Don Jon – Premiera va avea loc pe 4 octombrie. Este o comedie în regia lui Joseph Gordon–Levitt, în care rolurile principale sunt interpretate de Julianne Moore, Joseph Gordon–Levitt şi frumoasa Scarlett Johansson. Filmul prezintă călătoria unui Don Juan contemporan, dependent de pornografie, care încearcă să devină mai puţin egoist.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90