NOR CURIER 930X122

sandra.si.clooney

Sandra Bullock şi George Clooney, într-o misiune în spaţiu, în premieră la Cinema City Piteşti

La Cinema City Piteşti, în Euromall, aveţi ocazia să vizionaţi două filme în premieră începând chiar din această seară: „Misiunea în spaţiu”, un film 3D cu Sandra Bullock şi George Clooney, şi „Tentaţii (i)rezistibile”, o comedie care o aduce în prim plan pe actriţa Gwyneth Paltrow.

Gravity – Misiunea în spaţiu – Un film 3D care va rula începând din această seară, de la ora 21:40, în regia lui Alfonso Cuaron şi avându-i în distribuţie, în rolurile principale, pe Sandra Bullock şi George Clooney.

Bullock interpretează rolul lui Dr. Ryan Stone, un medic foarte bine calificat în domeniul bioingineriei aflat la prima sa misiune în spaţiu alături de astronautul veteran Matt Kowalsky (Clooney), care este pentru ultima dată la comanda unei nave înainte de pensionare. În timpul unei misiuni de rutină în afara navetei, se întâmplă un dezastru. Aceasta este distrusă, lăsându-i pe Stone şi Kowalsky complet singuri, legaţi unul de altul şi de nimic altceva, descriind spirale în întuneric. Tăcerea insuportabilă le spune că au pierdut orice legătură cu Pământul, dar şi orice şansă de a fi salvaţi. Pe măsură ce frica se transformă în panică, cu fiecare gură de aer se consumă puţinul oxigen rămas, iar singura cale de a ajunge acasă este aceea de a înainta prin terifianta întindere a spaţiului.

Thanks for Sharing – Tentaţii (i)rezistibile – Comedia se va juca în premieră începând din această seară, de la ora 20, în regia lui Stuart Blumberg, avându-i în distribuţie pe Mark Ruffalo, Joely Richardson şi Gwyneth Paltrow. Un consultant pe probleme de ecologie, cu spirit ascuţit de competiţie (Ruffalo), un tată de familie cu o carieră de succes, dar cu probleme în viaţa de zi cu zi (Robbins) şi un medic de urgenţe care şi-a pierdut complet controlul (Gad) se luptă cu dependenţa de sex şi, prin oricâte încercări trec, întotdeauna sunt gata să se sprijine unul pe celălalt.

Luaţi separat, fiecare e deştept, fermecător, dar cu moralul la pământ. Împreună ajung, însă, să realizeze că s-ar putea să aibă o şansă reală la fericire.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90