NOR CURIER 930X122

    sarah_jessica_parker_vrea_s___fac_____nc___un__sex_and_the_city__cc82bcf

    Sarah Jessica Parker vrea să facă încă un „Sex and the City”

    Sarah Jessica Parker a declarat într-un interviu acordat celor de la L.A. Times că vrea să joace în încă un lungmetraj din seria „Sex and the City”, în ciuda faptului că ce-a de-a doua parte a filmului, lansată în 2010, nu a fost primită bine nici de critici, nici de public.

    Actriţa a mai adăugat că nu este încă momentul pentru acest film: „Sigur că m-aş întoarce la Sex and the City. Cred că ar mai fi o poveste de spus. Sunt sigură că această poveste există. Aş vrea să spun această poveste şi sunt sigur că Michael Patrick King ar scrie un scenariu minunat.Dar nu momentul acum. Poate peste cinci ani…”.

     

    Parker a comentat şi pe seama zvonurilor din ultima vreme care susţin că locul ei ar urma să fie luat de mai tânăra Blake Lively, iar filmul următor al seriei ar fi despre primii ani ai lui Carrie Bradshaw la New York.

    Actriţa nu prea simpatizează această idee: „Nu aş putea să port pică niciunei tinere de 21 de ani care vrea să spună o poveste. Toţi tinerii au dovedit că sunt interesanţi. Chiar şi narcisimul lor e interesant. Inerţia lor e interesantă. Discursurile lor vehemente sunt interesante. Dar nu cred că ar trebui să ne prefacem că ne întoarcem în timp!”.

    Sursa: tabu.ro

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3